+ 31 6 11493013
Deel deze investeringskans met uw netwerk

Overzicht

Overzicht

Product

Product

Team

Team

Financials

Financials

Marktbenadering

Marktbenadering

Investering

Investering

Updates

Updates

Het online matchmaking platform

voor offertes in de bouw

Vergroot de slagingskans op uitgebrachte offertes in de bouw.

Krijg inzicht in je concurrentiepositie en voorkom de verspilling van tijd en geld.

Vergroot je netwerk door meer nieuwe klanten te bedienen met dezelfde inzet.

Voortaan altijd efficiënt matchen van
vraag en aanbod van bouwoffertes.

Wat is Calculatiepool?

Calculatiepool is het nieuwe online platform voor de bouw waar vraag en aanbod van bouwoffertes bij elkaar komt. Een platform dat doormiddel van slimme algoritmes de juiste partijen aan elkaar koppelt zodat efficiënter gewerkt kan worden binnen de gehele bouwkolom.

Efficiënt matchen van vraag en aanbod binnen aanbestedingen

Hoeveel partijen rekenen wel niet aan hetzelfde project binnen de bouw? Hoeveel van die partijen weten van elkaar dat ze aan hetzelfde project rekenen? Calculatiepool brengt partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen bij elkaar. Hierdoor kan het calculeren binnen de bouw een stuk efficiënter verlopen en haalt men meer uit het calculatieproces.

Samenwerken aan een bouwproject is
nog nooit zo makkelijk geweest.

Transparantie en inzicht

Inzicht hebben in hoeveel concurrentie men kan verwachten voorkomt onnodige inzet van capaciteit en frustratie achteraf. Transparantie en inzicht zorgt voor de juiste tools om die afweging te maken. Dit alles zonder dat concurrentiegevoelige informatie wordt prijsgegeven.

Werken aan je netwerk en marketing

Calculatiepool zorgt ervoor dat jouw bedrijf in contact gebracht wordt met partijen die interesse hebben in jouw offerte. Hierdoor bedien je meer klanten met dezelfde inzet en bedien je ook mogelijk potentiele nieuwe klanten. Ideaal om op een passieve manier waardevolle leads te genereren.

Hoe werkt het?

Benieuwd naar het platform? Download de brochure voor meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan iedereen op het platform zien aan welk project men rekent?
Nee dat kan niet. Alleen bedrijven waarbij een match ontstaat krijgen elkaars contactgegevens te zien. Voor de rest blijft dit onzichtbaar.
Werkt het platform alleen voor openbare aanbestedingen?
Nee, Calculatiepool werkt voor alle soorten aanbestedingen. Groot of klein, openbaar of uitgeschreven door private partijen. Zodra er sprake is van concurrentie is het interessant om mee te doen.
Hebben bedrijven nog wel iets te zeggen over wie hun offerte of prijzen ontvangt?
Jazeker, bedrijven bepalen zelf wat ze willen doen na het tot stand komen van een match. Men blijft altijd baas over welke gegevens worden verzonden naar derden. De match is de mogelijkheid tot samenwerking, niet de verplichting.
Is het platform geschikt voor alle sectoren van de bouw?
Op dit moment werken we vanuit een Stabu indeling. Binnenkort starten we ook met een RAW indeling waarmee het nog interessanter wordt voor infrabedrijven.
Voor welke partijen binnen de bouw is het platform het meest geschikt?
Wij richten ons op drie spelers binnen de bouw: hoofdaannemer, onderaannemer en leverancier. Binnen deze drie groepen maakt het platform matches zodat men het maximale uit de offerte of offerteaanvraag kan halen.

Pin It on Pinterest