+31 6 11493013

Hoofdaannemer

  • Verlaag uw calculatiekosten
  • Verhoog de slagingskans bij aanbestedingen
  • Vergroot uw zakelijk netwerk

Vind de juiste bouwspecialist

Voor al uw projecten van klein tot groot

Ontvang meer offertes

Kom in contact met onderaannemers en leveranciers die rekenen aan dezelfde aanbesteding en u direct van een offerte kunnen voorzien.

Inzicht in uw concurrentiepositie

Weet hoeveel concurrentie u kunt verwachten op een aanbesteding. Voorkom tijd- en geldverspilling met aanbestedingen waar uw kansen te laag zijn.

Versterk uw netwerk

Kom in contact met nieuwe partijen die u een interessant alternatief kunnen bieden op eisen uit het bestek. Vergroot uw pool van onderaannemers en leveranciers.

Hoe werkt het?

Download de brochure voor meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan iedereen op het platform zien aan welk project men rekent?
Nee dat kan niet. Alleen bedrijven waarbij een match ontstaat krijgen elkaars contactgegevens te zien. Voor de rest blijft dit onzichtbaar.
Werkt het platform alleen voor openbare aanbestedingen?
Nee, Calculatiepool werkt voor alle soorten aanbestedingen. Groot of klein, openbaar of uitgeschreven door private partijen. Zodra er sprake is van concurrentie is het interessant om mee te doen.
Hebben bedrijven nog wel iets te zeggen over wie hun offerte of prijzen ontvangt?
Jazeker, bedrijven bepalen zelf wat ze doen na het tot stand komen van een match. Men blijft altijd baas over welke gegevens worden verzonden naar derden. Via het platform worden nooit offertes of prijzen uitgewisseld zonder nadrukkelijke toestemming.
Is het platform geschikt voor alle sectoren van de bouw?
Op dit moment werken we vanuit een Stabu indeling. Binnenkort starten we ook met een RAW indeling waarmee het nog interessanter wordt voor bedrijven uit de civiele techniek.
Voor welke partijen binnen de bouw is het platform het meest geschikt?
Wij richten ons op drie spelers binnen de bouw: hoofdaannemer, onderaannemer en leverancier. Binnen deze drie groepen maakt het platform matches zodat men het maximale uit de offerte of offerteaanvraag kan halen.

Weten hoe u de kosten van calculeren kunt verlagen?

Vind ons op LinkedIn en maak een connectie.
Download de brochure voor hoofdaannemers.
Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Pin It on Pinterest