+31 6 11493013

Wil jij ook geld besparen met calculeren?

  • Verhoog de slagingskans bij offertes.
  • Bedien meer klanten met dezelfde inzet.
  • Vergroot je netwerk met nieuwe klanten.

Wil jij weten hoe onze service jou kan helpen?

Onze aanpak

Calculeren op basis van data:

Verhogen van je slagingskans

Wij gaan actief aan de slag om het beste resultaat te behalen uit jouw ingevoerde projecten. Meer klanten bedienen voor dezelfde werkzaamheden. Meer kans om aan tafel te zitten bij de aannemer die het werk gaat maken.

Inzicht in je kansen

Met het platform krijg je inzicht in jouw concurrentiepositie per project. Jij bepaalt eenvoudig voor welke projecten het zin heeft om te rekenen. Verhoog je slagingskans bij offertes zonder extra inspanning.

Nieuwe klanten aantrekken

Kom in contact met nieuwe potentiële klanten. Wij brengen jou in contact met nieuwe klanten en vergroten jouw netwerk. Niet slechts meer aanvragen maar meer aanvragen voor hetzelfde werk.

Hoe werkt het?

Met 10 minuten per week meer inzicht in je kansen

Projectinformatie

Geef op voor welk project je nu rekent of upload je calculatielijst in ons systeem. Wij brengen jou alleen in contact met partijen die bekend zijn met het project. Grote of kleine projecten, private of openbare aanbestedingen, alles is mogelijk.

Matchen van vraag en aanbod

Wij matchen jouw vraag of aanbod met partijen binnen de aanbesteding die behoefte hebben aan jouw offerte. Waardevolle connecties worden met het platform gemaakt tussen hoofdaannemer, onderaannemer en leveranciers.

Resultaten

Het resultaat zijn matches met partijen die elkaar direct kunnen helpen, bekend zijn met het project en vaak al een offerte op de plank hebben liggen. Dat alles zonder concurrentiegevoelige informatie vrij te geven. Niet meer aanvragen ontvangen maar efficiënter calculeren zodat jij weet welke projecten rendabel zijn om tijd en geld in te steken.

Meer weten?

Download onze gratis brochure voor meer informatie.

Ontvang meer offertes

Kom in contact met onderaannemers en leveranciers die rekenen aan dezelfde aanbesteding en u van een offerte kunnen voorzien.

Inzicht in je concurrentiepositie

Weet hoeveel concurrentie je kunt verwachten op een aanbesteding. Verspil geen onnodig tijd en geld aan calculaties waar je niet het verschil kunt maken.

Versterk je netwerk

Kom in ook contact met nieuwe partijen die jou een interessant alternatief kunnen aanbieden op eisen uit het bestek.

Liever persoonlijk contact voor een demo?

Pin It on Pinterest